Toimitusehdot

 

Asiakastiedot ja henkilösuoja

 

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Tilattaessa tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Hinnat

 

Tuotteemme ja palvelumme sisältävät arvonlisäveron ja toimitusmaksun. Healthbomber.fi verkkokauppa varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin. Hinnat ovat voimassa verkkokaupassamme.

 

Tuotteiden palautus ja vaihto

 

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissa. Palautusten osalta ota yhteyttä: info@healthbomber.fi

 

Tuotteiden toimitus

 

Lähetämme tuotteet 1–3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Palveluidemme toimitus

 

Aineettomat palvelumme ovat verkkovalmennuksia ja digitaalisia sisältöjä. Verkkokaupan kautta tilatut aineettomat palvelut toimitetaan kuten kunkin aineettoman palvelun kohdalla on mainittu.

Tilatut aineettomat palvelut, kuten verkkovalmennukset, toimitetaan tilausmaksua vastaan. Yleensä tämä aika on yhden - kolmen (1–3) päivän sisällä tilauksesta, ellei kyseessä olevan palvelun kohdalla ole muuta erikseen mainittu. Verkkokaupan kautta tilattu aineeton palvelu katsotaan hyväksytyksi ja sopimuksen syntyneen, kun tilaaja on suorittanut maksun. Tilaajalla ei ole kaupan perumisoikeutta, mikäli digitaalisen sisällön tai verkkovalmennuksen toimittaminen on jo aloitettu tilaajan suostumuksella ennen 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä.

 

Maksutavat

 

Healthbomber.fi verkkokauppa käyttää Payltrail-maksunvälityspalvelua, jonka avulla asiakas voi maksaa tilauksensa verkkokaupassa.

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Palveluntarjoaja ja asiakaspalvelu

 

JokoMoko Oy 

Y-tunnus: 2398914-9

Sähköposti: info@healthbomber.fi